+32 56 25 57 00 info@id-nutrition.be

Kop

Met een geweldige subtitel

Schrijf één of meer paragrafen die uw product, dienst of een specifieke kenmerk te omschrijven. Om succesvol te zijn moet uw inhoud bruikbaar zijn voor uw gebruikers.

De beste start voor uw kalveren met Prominend

Meer melk voor de kalveren met minder werk voor de boer.

Prominend is een innovatief concept voor de opfok van kalveren. De unieke vloeibare kunstmelk is speciaal ontwikkeld om koud en onbeperkt aan de kalveren gevoederd te kunnen worden. Dit betekent dat uw dieren de ganse dag door melk ter beschikking hebben waardoor ze meerdere kleine porties per dag gaan drinken. Zo kunnen ze op een veilige manier meer voedingsstoffen benutten waardoor ze harder en efficiënter gaan groeien. 

Veelvuldig onderzoek heeft aangetoond dat de groei van kalveren in de eerste 8 levensweken een belangrijke parameter is voor de technische prestaties van dat dier op latere leeftijd. Belangrijkste gevolg is een significant hogere melkproducties tijdens de eerste lactaties als gevolg van een beter ontwikkeld uierweefsel. Verder kan dit kalf als vaars eerder geïnsemineerd worden en zal het minder vatbaar zijn voor ziektes op jonge leeftijd.

Dankzij het Prominend concept kan u op een economische en vooral arbeidsvriendelijke manier meer melk bij de kalveren krijgen. Het unieke systeem van vloeibare kunstmelk zorgt voor een flexibele en zeer eenvoudige manier van werken. 

Voor meer info klik hier of contacteer ons op 056/25.57.00 of via info@id-nutrition.be