+32 56 25 57 00 info@id-nutrition.be

Kop

Met een geweldige subtitel

Schrijf één of meer paragrafen die uw product, dienst of een specifieke kenmerk te omschrijven. Om succesvol te zijn moet uw inhoud bruikbaar zijn voor uw gebruikers.

ID-Nutrition

Excellence in functional food

ID-Nutrition specialiseert zich in de ontwikkeling en verkoop van functionele veevoeding en premixen. Op deze manier wil het bijdragen aan een duurzame veeteelt met optimale bedrijfsprestaties voor iedere schakel in de landbouwketen. Dankzij onze innovatieve producten en concepten gaan we proactief de uitdagingen in onze sector aan.

Als onafhankelijk familiebedrijf zijn we een heel dynamisch en flexibel team dat via persoonlijk contact samen met de klant op zoek gaat naar de beste oplossing voor ieder probleem.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Eigen onderzoek


Het R&D team houdt zich dagdagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van allerhande producten en concepten. Via onze eigen proeven en labo's kunnen we steeds de meest innovatieve producten aan onze klanten ter beschikking te stellen.

Kwaliteit


Als FCA-geattesteerd bedrijf dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel en monitoren wij continu de kwaliteit van zowel onze grondstoffen als alle afgewerkte producten. Op deze manier zijn onze klanten 100% zeker van altijd de best mogelijke kwaliteit.

Kennis & advies


Door zijn jarenlange ervaring en gedreven mensen heeft  ID-Nutrition heel wat kennis inzake nutritie, management, kwaliteit of wetgeving. Via onafhankelijk advies gaan we samen met de klant op zoek naar een passend antwoord op hun vraag.

Service


ID-Nutrition stelt een uitgebreid pakket aan eigen servicetools ter beschikking van de klant. Deze unieke samenwerking omvat zowel formulatie van voeders als audits, rantsoenberekening en opleidingen, laboanalyses en veterinaire ondersteuning.