+32 56 25 57 00 info@id-nutrition.be

Kop

Met een geweldige subtitel

Schrijf één of meer paragrafen die uw product, dienst of een specifieke kenmerk te omschrijven. Om succesvol te zijn moet uw inhoud bruikbaar zijn voor uw gebruikers.

Investeer nu voor een betere toekomst!

NU3INVEST bevat alles wat opfokgelten nodig hebben

Opfokgelten vormen het fundament van een goede zeugenstapel. Jaar na jaar stijgt het aantal biggen per zeug en wordt dus ook meer van onze zeugen verwacht. De basis voor een duurzame zeug wordt meer dan ooit in de opfok gelegd. Besteed dan ook voldoende aandacht aan de opfok van uw zeugen!

NU3INVEST is een speciaal ontwikkelde zeugenkern die voldoet aan alle specifieke eisen van een opfokgelt. Hierbij wordt extra aandacht besteedt aan een goeie ontwikkeling van de geslachtsorganen voor een goede vruchtbaarheid. Dankzij het investeren in een betere basis klauwkwaliteit wordt de langleefbaarheid van de zeug gegarandeerd. Tot slot is ook de ontwikkeling van een goed uierpakket belangrijk om de biest- en melkproductie later te maximaliseren.

In de opfokfase is het aangeraden om ook met TUNAMIX te werken als bron van specifieke vetzuren (EPA en DHA) om de duurzaamheid en vitaliteit van de biggen verder te optimaliseren.

Opfokgelten vragen naast een aangepast voer ook een correct management. Vraag uw zeugenspecialist bij ID-Nutrition u te helpen bij het optimaliseren van de opfok van uw zeugen!