+32 56 25 57 00 info@id-nutrition.be

Kop

Met een geweldige subtitel

Schrijf één of meer paragrafen die uw product, dienst of een specifieke kenmerk te omschrijven. Om succesvol te zijn moet uw inhoud bruikbaar zijn voor uw gebruikers.

Optimaliseer de kostprijs van uw rantsoen!

Pro Lac zorgt voor een betere N-efficiëntie in de pens

Door de conflicten in Oekraïne zijn de prijzen van de grondstoffen zeer sterk gestegen en dat weegt door op de totale kostprijs van het rantsoen. Het voersaldo zakt sterk en de rentabiliteit komt onder druk. Meer dan ooit komt het er nu op aan om de voerkost te optimaliseren via het overwegen van alternatieve voedermiddelen of additieven!

PRO LAC zorgt voor een betere benutting van de aanwezige stikstof in de pens waardoor er minder eiwitrijke grondstoffen als sojaschroot gevoederd moeten worden. In tijden van hoge eiwitprijzen is het dan ook voordeliger om de reeds aanwezige N efficiënter om te zetten dan extra N toe te voegen in de vorm van extra eiwit. Op dit manier wordt het rantsoen tot wel 0.20 € per dier per dag goedkoper!

PRO LAC bevat een unieke combinatie van plantenextracten en essentiële oliën die de eiwitvertering in de pens gaan sturen zodat er minder stikstof verloren gaat als ureum in de urine of in de melk. Hierdoor kunt u tot wel 800 gram sojaschroot in het rantsoen vervangen! Vraag uw voeradviseur dus om uw rantsoen te optimaliseren dankzij het gebruik van PRO LAC!

PRO LAC is VLOG-waardig en kan perfect worden ingezet om de kostprijs van GMO-vrije rantsoen te verlagen.


Voor meer info over het inzetten van PRO LAC of voor het optimaliseren van uw rantsoen, contacteer ons op info@id-nutrition.be.